25.09.2020

Natječaj za zapošljavanjeKao agencija, od prvoga dana nastojimo utirati puteve novim inicijativama i/ili načinima financiranja, kroz postavljanje prvih fotonaponskih elektrana na krovovima javnih zgrada, energetsku obnovu prvog riječkog nebodera, dodjelu OIE/EE subvencija za obiteljska kućanstva (što se kasnije prometnulo u nacionalni program), izradu prvih energetskih planova za gradove i općine, ugradnju prvog baterijskog sustava za pohranu energije iz fotonaponske elektrane i brojne druge inicijative.
Zajedno s našim općinama, gradovima, Primorsko-goranskom županijom kao osnivačem, ostalim energetskim agencijama i brojnim partnerima i suradnicima provodimo različite projekte održivog korištenja energije te nastojimo pridonijeti energetskoj tranziciji na regionalnoj i nacionalnoj razini.
Djelujemo i međunarodno, aktivno sudjelujući u projektima koji su financirani iz fondova EU, učeći od najboljih, razmjenjujući iskustva i promovirajući lokalne primjere dobre prakse na području integrirane energetske i klimatske politike.
 
  • Svjesni ste da su obnovljivi izvori energije budućnost, nekima već i današnjica?
  • Želite svojim znanjem i iskustvom doprinijeti lokalnoj energetskoj tranziciji, znajući da promjena počinje od nas samih?
  • Proaktivni ste i samostalni u radu, ne bojite se preuzimanja inicijative i vođenja inovativnih projekata?
  • Iako ste racionalan tehnički um i preferirate brojke, ne grozite se narativnog izražavanja, direktne komunikacije, javnih nastupa i izvještavanja, na hrvatskom i engleskom jeziku?
  • Voljni ste i dalje se usavršavati u struci (ponekad i izvan uže struke) i nadograđivati svoja znanja i vještine?
  • I nakon (a prije) svega, timski ste igrač i privlači Vas rad u manjem timu, u županijskoj energetskoj agenciji?

Ako su svi Vaši odgovori „DA“, možda ste pravi kandidat za našeg energetskog savjetnika ili savjetnicu! Zainteresirani ste? Prijavite se!  

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama HZZ-a dana 25. rujna 2020. i na mrežnim stranicama portala MojPosao.
 
Ustanova Regionalna energetska agencija Kvarner donijela je odluku o neizboru kandidata. 

 

Privici:
Natječaj za zapošljavanje_Savjetnik za energetiku II