13.06.2019

[Poziv] Net-UBIEP Open day Rijeka: Upoznajte BIM putem besplatne e-learning platformeU okviru H2020 projekta Net-UBIEP - Network for Use BIM to Increase Energy Performance, u ponedjeljak 1. srpnja 2019. u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – ŽK Rijeka održat će se Open Day Rijeka – Upoznajmo BIM putem besplatne e-learning platforme.

BIM, odnosno modeliranje građevinskih informacija (eng. Building Information Modeling), je proces koji obuhvaća čitavi životni vijek zgrade, od faze projektiranja, preko građenja, upravljanja, održavanja i naposlijetku rušenja. U svakoj od navedenih faza vrlo je važno razmatrati sve aspekte energetske učinkovitosti kako bi tijekom cijelog životnog vijeka zgrade umanjio njen utjecaj na okoliš.

Događanje Open Day Rijeka namijenjeno je prvenstveno stručnjacima/profesionalcima (inženjeri/arhitekti), tehničarima i instalaterima (obrtnici) te vlasnicima/upraviteljima zgradama.
Kroz nekoliko predavanja stručnjaka u području BIM-a će se približiti sudionicima mogućnosti koje nudi BESPLATNA platforma za e-učenje koja bi trebala pomoći u stjecanju i poboljšavanju BIM vještina. Osim toga će svoja pozitivna i negativna iskustva primjene BIM procesa i alata podijeliti stručnjaci/BIM entuzijasti iz Hrvatske i Italije. 

Pozivamo vas da pogledate program događanja i ukoliko ste zainteresirani izvršite prijavu putem linka.