02.11.2016

Raspored radionica o energetskoj obnovi višestambenih zgrada

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je preliminarni raspored radionica na kojima će biti predstavljen objavljeni javni poziv za energetsku obnovu višestambenih zgrada kao i procedura prijave i praćenja projekata obnove. Na radionicama će predstavnici Fonda biti dostupni potencijalnim prijaviteljima – upraviteljima zgrada i predstavnicima stanara za sva pitanja, a u razdoblju otvorenom za prijave će im pomoći u što kvalitetnijoj pripremi dokumentacije i realizacije projekata.

Prijaviti se za neku od radionica (sa naznakom lokacije) možete e-mailom na info@fzoeu.hr, dok više informacija o Programu energetske obnove višestambenih zgrada možete pronaći na poveznici.

* Napominjemo da će raspored radionica biti redovito ažuriran pa molimo da prije pojedine radionice na mrežnim stranicama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost provjerite točan sat i lokaciju održavanja iste.

Također, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja organizira informativne radionice namijenjene isključivo potencijalnim prijaviteljima: upraviteljima zgrada i ovlaštenim predstavnicima stanara višestambenih zgrada, a koje se održavaju u Velikoj dvorani Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, Ulice Republike Austrije 14, 10000 Zagreb. Prijave se vrše isključivo putem OBRASCA PRIJAVE u kojemu su naznačeni i datumi održavanja, dok se liste prihvaćenih sudionika radionice objavljuju na mrežnim stranicama Ministarstva najkasnije dva dana prije održavanja radionice.

Povrh navedenog, Ministarstvo objavljuje i dokument s najčešće postavljenim pitanjima prijavitelja, dostupan na sljedećoj poveznici.